x The Sims 3 och nyhetstorka?

Oj, nu var det längesen jag skrev i bloggen. Jag ber om ursäkt för det.

Ett nytt releasedatum har satts för The Sims 3 - 2 juni 2009.Annars händer det inte så mycket på nyhetsfronten för The Sims. The Sims 2 har ju nått sitt slut (i alla fall vad gäller expansions och stuff packs), och alla nyheter handlar nu om nummer tre. Det kommer nya bilder och videor hela tiden, och det är visserligen kul men jag känner att jag inte är riktigt redo att ge upp The Sims 2 helt och bara fokusera på The Sims 3. Inte än i alla fall.

Men det kommer nya objekt i The Sims 2 Store emellanåt, något som dock inte berör oss här i Sverige eftersom vi ännu inte har tillgång till denna onlinebutik (något som förresten är ganska synd). Sims 2-fans skapar också nya saker hela tiden - kläder, möbler, smink... Ska tipsa om några bra sidor i ett kommande inlägg. :)

Annars finns det inte så mycket nyheter om The Sims 2. Men så fort vi börjar närma oss den andra juni så ska jag krafsa ihop ett inlägg om EA:s nya bebis, The Sims 3.

/Anna:)


Kommentarer
Postat av: Anonym

tja!!

jag väntar oxo på the sims 3.. ska bli jätte kul o spela det..

men igår ladda jag hem det :D

så nu sitter jag här o prov spelar eller spelar..

hur är det med fusk till det nya spelet?

har sökt på webben.. men det står inget om fusk till the sims 3 :(jag prova o få upp rutan ctrl+skift+C o det funkar.. så "motherlode" att få pengar den kan man göra.. men jag vill ha mer.. så hittar du något.. skriv!!

ta det fint

HAnnah

2009-05-24 @ 16:13:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0