x Nya bilder från Sims 3

The Sims 3-sidan har uppdaterats med nya screenshots samt ett nytt blogginlägg på VIP-sidan. Du hittar det här: Sims 3/Anna:)


x Att bygga en lägenhet

Svar till Sofia: När du har byggt klart din lägenhetsbyggnad (som måste ha en lägenhetsdörr till varje lägenhet, och alla andra dörrar som leder utåt måste vara "inramade" av staket) öppnar du fuskboxen och skriver in changeLotZoning apartmentbase . När du sparar och går ut i grannskapsvyn ser du ett snurrande hus över din lägenhetsbyggnad. Nu kan du flytta in upp till fyra familjer.

Ett tips: Bry er inte om att möblera era lägenheter (som ni planerar att flytta in kontrollerbara simmar i) med annat än köks- och toalettobjekt. Bänkar, kylskåp, vaskar, toaletter osv. Allt annat höjer bara hyran på lägenheten, dessutom försvinner det när en familj flyttar in. Däremot, i de lägenheter där du planerar att så kallade townies, simmar du inte kan kontrollera, ska bo, bör du ha möbler. Annars är deras lägenheter tomma när dina egna simmar går och hälsar på.

/Anna:)x Mansion & Garden Stuff

EA har nu släppt de första bilderna från det nya prylpaketet The Sims 2 Mansion & Garden Stuff. Preliminärt releasedatum är satt till 14 november i år, men jag har även hört att det ska släppas redan den 5 november. Du kan se bilderna här: Infinite Sims.


Vad tycker du om detta prylpaket än så länge? Planerar du att köpa det?

/Anna:)


x De nya småbarnsobjekten i Fritid + Häxor

En besökare ville se bilder på de nya småbarnsobjekten som kom med Fritid. Jag ber om ursäkt för dröjningen, men bättre sent än aldrig eller hur? :P Här kommer i alla fall bilder på de nya objekten.


Leksakslådor i fyra olika stilar.


Två nya sängar som kommer i fyra olika utseenden.


Pottor och skötbord.


Nya barnstolar, nallar och ett bord där barnen kan bygga med klossar och rita.


Svar på anonyms kommentar: För att bli häxa (i Livet i lägenhet) måste du först träffa en häxa och bygga upp en relation med henne. Du träffar häxor säkrast på allmänna tomter. De kommer på sina kvastar nära telefonen på tomten. Men häxorna stannar bara en simtimme på tomten, så skynda dig att prata med henne. Goda häxor dyker upp på dagen och onda häxor på kvällen eller natten.
När du träffat en häxa kan du bygga upp en relation som med vilken annan sim som helst - prata i telefon eller bjud över henne. När du fått upp en bra relation (jag är inte säker på om du ska vara vän eller bästa vän med henne) så kan du klicka på häxan och välja "Visa mig den ljusa vägen" eller "Visa mig den mörka vägen", beroende på om det är en god eller ond häxa. Sedan blir din sim en häxa med typisk outfit och spetsig hatt.
Du får en kittel och en bok som du kan läsa för att lära dig mer om häxkonst. Du kan även välja om du vill studera den mörka eller ljusa vägen.

/Anna:)


RSS 2.0