x Ett prylpaket från IKEA

Har tidigare skrivit om ett eventuellt prylpaket vid namn IKEA stuff. Fick en kommentar om att spelet finns på Gameshop nu. Det finns ingen information, men det känns nästan som att spelet kan bli officiellt snart. Eller så är det bara ett falskt rykte. Det återstår att se.
För länge sedan ryktades det ju om ett nytt prylpaket eller expansionspaket som kallades "Apartment Life", och se, nu har det blivit officiellt. Så vi får som sagt vänta och se. :) The Sims 2 Ikea Home Stuff finns i alla fall här: Gameshop.
Tack till Albin för länken.

/Anna:)


x Bilder från Kök & badrum

Jag har kollat igenom de nya prylarna nu, och det ser faktiskt riktigt snyggt ut. Här kommer lite screenshots som visar nya outfits, frisyrer och det modernt inredda köket och badrummet.

   

   

Klicka för en större bild.

/Anna:)


Ps. Glöm inte att vara med och fira det hundra miljonte sålda Sims-spelet! 100 000 000! :O Du hittar firandet här och en "celebration outfit"-download här. Ds.

image80


x Kök & badrum ute nu (nästan)!

Jag har fått mitt exemplar av Kök & badrum nu. Lägger upp lite screenshots när jag har testat det!

Spelet släpps i affärerna i morgon, den 17 april.

På den medföljande teasern står det om det nya expansionspaketet. Det är i princip samma teaser som jag visade i föregående inlägg, bara det att texten är på svenska.

/Anna:)x Expansionpack nr 8

Det blir ett åttonde expansionspaket till The Sims 2. Apartment Life kommer det att heta, och det släpps till hösten i år. På Sims2.com kan man hitta denna teasern:

image71

Lägenheter låter som ett kul tillägg, och jag har faktiskt önskat att något sådant skulle komma. :D

/Anna:)


x Trailer till Kök & badrum

Nu finns en trailer till Kök & badrum tillgänglig på Sims2.com. Du hittar den här: trailer.
Måste dock säga att jag redan sett denna trailern förr, men nu har de tydligen släppt den officiellt...?

/Anna:)Ps. Tack till Ina som hjälpte mig med mitt linje-problem. (A)

Men eftersom sidan fortfarande är under konstruktion, så ser det konstigt ut på Akrivsidorna, Kategorisidorna och Kommentarsidorna. Där har vi nämligen två linjer. Haha. XD Får fixa det nån gång. Ds.


x Patch till Fritid + nytt easter egg

Patch till Fritid
Nu har en patch till Fritid släppts. Den fixar ett antal buggar och problem. Bl.a. kommer simmarna ihåg vilken sida av sängen som är deras igen. Jag saknade verkligen den funktionen. Du hittar patchen här: Fritid patch.

Easter Egg
Ett fjärde easter egg att publicerats på produktsidan till Kök & badrum. Ledtråden är: "It's quite a treasure". :) Kan du hitta det?

/Anna:)


x Info om Sims 3

Snooty Sims har skrivit ihop en lista med all bekräftad information om The Sims 3. På samma sida finns dessutom en lista över de olika personlighetsdrag ("traits") dina simmar kan ha. Kolla här: Sims 3-info.

/Anna:)


image70


RSS 2.0