x The Sims 3 Collector's Edition

Nu kan du förhandsboka The Sims 3 Collector's Edition. Förutom spelet, The Sims 3, innehåller paketet ett usb-minne i form av en grön plumbob, en exklusiv bildownload, en guide med tips och trix samt klistermärken. Läs mer här: förhandsboka.

Den enda svenska internetaffär där jag kunnat hitta Collector's Edition är CDON. Priset är 849 kr (bara spelet kostar 499 kr).

The Sims 3 släpps i svenska butiker den 19 februari 2009.

Kommer du att förhandsboka detta paket? Eller har du kanske redan gjort det? :) Dela gärna med dig av dina åsikter.

/Anna:)


x Patch, nytt prylpaket och innertak

Patch till Livet i lägenhet
Nu har en patch till Livet i lägenhet släppts. Den fixar en mängd buggar och problem. Du hittar den här: Lägenhetspatch.

Mansion & Garden Stuff
Nya screenshots och artpics från nästa prylpaket, Mansion & Garden Stuff, eller Herrgård och trädgård som det heter på svenska, finns nu på den officiella hemsidan. Kolla in hur du kan ge dina simmar magnifika herrgårdar och trädgårdar här: Mansion & Garden.


Svar till Fredrik: Nere i menyn där du bland annat väljer om du ska ha väggarna uppe eller nere, finns en knapp som heter ungefär "Aktivera innertak". När den lyser grönt är innertaken aktiverade. För att sätta tak i dina rum väljer du ett golv, vilket som helst, och "målar" det i taket. Precis som du gör när du lägger golv på golvet. Den nya 45-gradersvyn som du aktivera genom att trycka på G på tangentbordet gör det lättare för dig att se innertaket.

/Anna:)


RSS 2.0