x Jag har fått spelet nu

Nu har jag fått The Sims 2 Fritid. :) Det ska bli kul att testa det! Tyvärr hinner jag inte idag eftersom jag har ett prov imorgon som jag ska plugga till. :/ Kanske att jag hinner testa det lite senare ikväll. Jag kommer i alla fall att lägga upp lite screenshots när jag har testat det. :)

/Anna:)


x Ny hobbytidning och seriestrip

Den tionde och sista hobbytidningen har nu släppts. Den handlar om film och litteratur. Det står bland annat lite om den nya karriären inom underhållning.
Svenska | Engelska

image52
Låt din sim underhålla andra simmar.

De romantiska simmarna har nu också fått en seriestrip. Kolla in den femte strippen här.

Ojojoj, nu är det knappt en vecka kvar tills spelet släpps! :) Är du spänd av förväntan? Jag är! :D
Kolla in denna bloggen för screenshots från mitt spel när jag har fått det. Det kanske kan hjälpa dig som ännu inte riktigt bestämt dig för om du ska köpa spelet eller inte.

/Anna:)Ps. EA har nu öppnat en Sims-shop på nätet. Kolla in den här. Ds.


x Ladda ner en exklusiv bil

Nu kan alla som är medlem på TheSims2.se ladda ner en exklusiv Montgomery Hawker från Burnout Paradise. Med sitt pris på 13500 simdaler är det den hittills dyraste simbilen någonsin.
Du kan ladda ner bilen här.

/Anna:)


x Så det kan gå!

image51

Ja, tydligen har jag en sim som heter Polisstation...?
Haha. :D

En annan rolig grej som jag upptäckte häromdagen när ett av mina sim-par åkte på smekmånad var att en del kvinnliga simmar hade pojknamn och en del manliga simmar hade flicknamn (både av de som var på semester och de som var inhemska stadsbor, så att säga). Trevligt värre. X)
Detta var i "Tresjön". Har du upptäckt något liknande? :)

/Anna:)x Söta hundar

image50

Är det någon mer än jag som tycker att hundarna i The Sims 2 är supergulliga? :D

/Anna:)


x Tre nya screenshots från Fritid

Gibbie Sims hittade tre nya screenshots från The Sims 2 Fritid. Här är en av dem.

image49

/Anna:)


x Ny patch, Sims 3 och releasedatum

Här kommer lite allmäna nyheter:

Ny patch till Jorden Runt
Som jag skrev i ett tidigare inlägg så jobbade EA på en andra patch till Jorden Runt. Den är nu klar, men finns tydligen inte på den officiella hemsidan. Du kan däremot ladda ner patchen här.
(Tack till Snooty Sims och Liselotte för länken)

Nyheter om The Sims 3
The Sims 3 kommer snart att bli officiellt tillkännagett. Kanske kommer en liten teaser att följa med Fritid eller Kök & Badrum? Det skulle vara kul i så fall. :) Rod Humble skrev om tillkännagivandet i ett forum, där han också skriver att Fritid kommer att vara det absolut sista expansionspaketet till The Sims 2. Vi visste alla att denna dagen skulle komma, men nu när den är här så önskar vi att det hela bara var en mardröm...

Releasedatum
EA har släppt releasedatum för några nya speltitlar. Sim Animals släpps i mars 2009, MySims till PC kommer i november i år, MySims Kingdoms och MySims Party till Wii/DS kommer att släppas i november 2008 respektive februari 2009.

/Anna:)


x HotRod Hauler Chop Socky Special

Nu kan du ladda ner en HotRod Hauler Chop Socky Special från TheSims2.com. ;) Det är en bil som ursprungligen var ett bonusobjekt till dom som förhandsbokade Nattliv. Den är ganska cool så gå och ladda ner den nu.
Du hittar bilen här.

Kanske kommer vi i framtiden att få ladda ner fler gamla bonusobjekt?

/Anna:)


x Ny hobbytidning o ny seriestrip

Den näst sista hobbytidningen har nu släppts. Detta numret handlar om något som ligger mig varmt om hjärtat: mat. Haha. :b
Läs tidningen här: Svenska | EngelskaSamtidigt har även en ny seristrip släppts. Denna gången är det njutningssimmar som är i fokus.
Svenska | Engelska

Snart är det dags för releasen av Fritid. :) Två veckor kvar. Längtar ni? Jag själv tycker att det ska bli kul att prova på allt nytt.

/Anna:)Ps. EA jobbar på en andra patch till Jorden Runt. Den kommer antagligen släppas i nästa vecka. Ds.


x Designer walkthrough

På TheSims2.com finns nu en designer walkthrough där vi får se mer från The Sims 2 Fritid. Vi får bland annat se en liten flicka byta om till finkläder innan hon övar på fiolen. Samma flicka växer senare upp till tonåring, och får välja vilka av hennes kompisar som ska växa upp med henne.

Kolla in videon här.

/Anna:)


x Soundtracket till Fritid

EA har nu gått ut med vilka nya låtar som följer med The Sims 2 Fritid. Musiken, som sjungs på simliska, görs av bland annat Natasha Bedingfield, I'm from Barcelona och They Might be Giants.

Läs mer om soundtracket här: Svenska | Engelska

/Anna:)Ps. Klicka här för att se en intervju med Natasha Bedingfield där hon berättar om hur det var att sjunga på simliska. Ds.


x Ny seriestrip: Kunskap

En till seriestrip om de nya ambitionsbelöningarna i Fritid har nu släppts. Denna gång är det dags för kunskapssimmar. Du hittar seriestrippen här: Svenska | Engelska

/Anna:)


x Ny hobbytidning

Den åttonde hobbytidningen har nu släppts. Den handlar om fitness. Bland annat kan man läsa att det finns en exklusiv klubb som bara utvalda simmar får bli medlem i. Om din sim håller igång och är aktiv så kan han/hon bli kontaktad av ett klubbombud för att få ett medlemsskap. Ungefär som med trädgårdsklubben i Året runt.

image47
Ny spinningmaskin

Man får också veta att det nya kvarteret heter Åstundardalen på svenska och Desiderata Valley på engelska.
Läs tidningen här:
Svenska | Engelska

/Anna:)


x Sims 3, Producer Tour och Sim Animals

Sims 3
Den tyska simssidan PC Games har postat 29 screenshots plus en film om Sims 3-spelet som kommer i Fritid. Alltså ett nytt spel som simmarna kan spela, och som vi verkliga människor också kan spela inom en snar framtid. I filmen får man också se hur datorn med Sims 3-spelet levereras till simmarna.
Kolla in bilderna och filmen här.


Producer Tour
På den brittiska officiella simssidan finns nu en film där en av producenterna bakom The Sims 2 berättar om det nya expansionspaketet Fritid. Det finns tyvärr inget filmat från själva spelet, men producenten berättar lite om spelet samt svarar på frågor. På samma sida finns också en massa screenshots från spelet som i alla fall inte jag sett tidigare.
Se filmen och bilderna här.


Sim Animals
En ny simstitel dök upp under ett koferenssamtal med John Riccitello från EA - Sim Animals. Då kan man ju börja undra vad som döljer sig under denna titel? Än så länge är det okänt om spelet har något med The Sims att göra, men länken www.simanimals.com omdirigeras direkt till thesims.com...
Mm, det ska bli spännande att få veta mer om Sim Animals i framtiden.

/Anna:)Källa: Snooty Sims


x Bilder och trailer från Kök & Badrum

Nästa prylpaket kommer ju, som sagt, bli The Sims 2 Kök & badrum heminredning. Nu har EA publicerat en massa screenshots och renders från prylpaketet. Kolla in produktsidan på svenska | engelska.

image46
Supersnyggt badrum, eller vad säger ni?

Den svenska sidan har dessutom publicerat en trailer här.

/Anna:)


x Ny seriestrip

Den andra seriestrippen om nya aspirationsbelöningar i The Sims 2 Fritid har nu släppts. Den handlar om framgångssimmar.
Svenska | Engelska

/Anna:)


x Ny hobbytidning

Den nya hobbytidningen handlar om en sim som spelat olika instrument sedan han var ett litet barn.Du hittar tidningen här:
Svenska | Engelska

/Anna:)


RSS 2.0