x Ny seriestrip + Kommentarer

Nu har det släppts en till seriestrip från det kommande expansionspaketet Livet i Lägenhet. Den handlar om ett bohemiskt par som letar efter en stilfull lägenhet. Läs den här: Svenska | Engelska


Och så vill jag bara säga att jag uppskattar alla kommentarer jag får. :) Här kommer svar på era frågor och kommentarer:

Svar till C: Du behöver expansionspaketet Studentliv för att fuskkoden som vrider objekt 45 grader ska fungera. Var säker på att du skriver in koden exakt rätt. Jag vet att bland annat solstolarna i trä och plast går att ställa på snedden, har gjort det själv många gånger. Soffor och fåtöljer ska också fungera. Jag vet att på amerikanska tangentbord använder man knapparna < och > för att rotera möblerna. Testa med dom om inget annat funkar!
Jag har ändrat räknaren i menyn nu, så att den räknar ner till Lägenhetsspelet istället. :)
Ett prylpaket kostar (såklart) olika beroende på var man köper det. Jag brukar köpa dem på CDON.com där de kostar 129kr plus frakt på 29kr (har man csn-kort betalar man ingen frakt).

Svar till anonym: Jag vet inte varför de ändrade releasen av Livet i Lägenhet från sommaren 2008 till hösten 2008. Spelet ska släppas i slutet av augusti, som ju kan räknas både som sommar (sensommar) och höst. Så det är väl en definitionsfråga. De ändrade det kanske eftersom de trodde att folk skulle tro att spelet släpptes i juli om det stod sommar...?

Fortsätt kommentera! :D

/Anna:)


Kommentarer
Postat av: C

Ja det funkar nu :) andra gången jag spelade och testade så fungerade det, har studentliv :)

vilket expansion gillar du mest? Med Fritid så kommer det ju nya småbarns-möbler kan du inte visa vilka olika färger man kan ha? :)

2008-07-06 @ 12:20:02
Postat av: Lotta

Med Livet i Lägenhet kommer det massor med saker till spädbarn och småbarn - vilket kommer bli jättekul att se.

2008-07-10 @ 18:45:12
URL: http://deliquate.blogg.se/dollhouse
Postat av: C

Lotta - Vad kul! :D Jag har läst på din blogg nu men det fungerar inte att kommentera den(?)



* Verkar ju helt konstigt, tack för informationen det hade jag verkligen ingen aning om.... :S Så datorn kan börja strejka om jag köper och installerar "Fritid" eller "Jorden runt"?

2008-07-11 @ 12:40:18
Postat av: Lotta

C - Nu fungerar det att kommentera igen, hade råkat ta bort en viktig kod när jag fixade med bloggen.

2008-07-12 @ 23:58:37
URL: http://deliquate.blogg.se/dollhouse

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0