x Bilder från Livet i lägenhet

Det nya expansionspaketet Livet i lägenhet lämnar lite att önska. Jag har inte hunnit spela så mycket, men än så länge ser allt jättebra ut. :)


Några nya funktioner/detaljer är:

+ Simmarna kan bo i lägenheter (såklart). Totalt fyra familjer kan bo i en lägenhetsbyggnad. Möjligheten att bygga radhus kommer ju med denna nya funktion.

+ Simmarna kan ha inneboende om de behöver hjälp med att betala hyran.

+ Hus och lägenheter har nu innertak, perfekt för er som gör mycket sims-historier och filmer.

+ Spiraltrappan! Efterlängtad som tusan av ett stort antal simmare. :) Den är snygg och passar bra in i lägenheten.

+ Simmarna kan nu förbättra hygienen bland annat genom att borsta tänderna.

+ Väggdekorationer kan flyttas upp och ner på väggen, och en tavla kan placeras under en annan.

+ Dina simmar kan lära sig häxkonst och kasta besvärjelser.

Plus en massa, massa annat!


Här kommer lite bilder från spelet. (Klicka för större bild!)


1+2. Två bilder på det nya grannskapet
3. En lägenhetsbyggnad med fyra lägenheter
4. En sim kollar in lägenheten innan hon bestämmer sig för att hyra


1. Tonåringar kan hänga i det nya lekplatstornet
2. En ny 'gunga' till de små barnen
3. En mamma snurrar sin dotter
4. De nya snygga spiraltrapporna tar mindre plats


1. Hjärtsängen från Sims 1 har kommit tillbaka (notera att det på hyllan över väggen står fem olika dekorationsobjekt...) plus en "walk-in-closet" till vänster
2. Här syns prov på hur man kan flytta väggdekorationer upp och ner
3. Så här fint kan dina häxsimmar trolla
4. Dekorativa (eller har de fler funktioner...?) objekt för en riktig häxa

Vad tycker ni om spelet än så länge?

/Anna:)


x Livet i Lägenhet ute nu!

Idag släpps The Sims 2 Livet i Lägenhet i butikerna. Eftersom jag förhandsbokade fick jag mitt exemplar redan igår. Till min förvåning fick jag med nya Spore Creature Creator helt utan kostnad. Det är värt ca 59 kr, så det var inte dåligt. :)

Så fort jag har testat det nya expansionspaketet kommer jag att lägga upp lite screenshots. Jag var inte hemma igår så jag kunde inte testa det då. Men bilder kommer snart i alla fall.

Läs även den sista seriestripen från Livet i Lägenhet: Möt hyresvärden.

/Anna:)


x Walkthrough-video

Lär dig allt (eller i alla fall mycket) om de nya funktionerna i Livet i Lägenhet i denna walkthrough-videon: walkthrough.

Livet i Lägenhet släpps nu i veckan, närmare bestämt på torsdag. :) Spännande. Någon mer än jag som redan förhandsbokat?


Svar till Sad Girl: Det är jobbigt när sådant händer. Hoppas i alla fall att du får en ny bra start med dina simmar. :) Om du tar bort programmet från din dator försvinner allt ditt sparade material och dina downloads. Men om du har det sparat på ett USB-minne så kan du bara lägga över filerna därifrån till rätt mapp på din dator, när du har installerat spelet igen.

/Anna:)


x De två senaste seriestriparna

Här kommer, om än lite sent, de två senaste seriestriparna från Livet i Lägenhet. Meet the Gearheads och Meet the Socialites. (Du hittar alla seriestripar på svenska här.)

/Anna:)
Ps. The Sims 3 släpps i svenska butiker den 19 februari 2009. Ds.


x Förhandsbokning av Livet i Lägenhet

Nu kan man förhandsboka Livet i Lägenhet bland annat på CDON.com. Om du förhandsbokar får du en exklusiv download. Det är olika downloads beroende på var du förhandsbokar. På CDON.com får man en tv-fåtölj. Priset är 279 kr. Preliminärt releasedatum är satt till den 28 augusti.

Man kan även förhandsboka The Sims 3. Priset ligger på 499 kr, vilket är ganska mycket pengar om du frågar mig. Frågan är om det är värt det? Vad tycker du?
Inget officiellt releasedatum finns än.


Svar till Marika: Nya kläder och frisyrer kan du få genom att ladda ner från Internet. Det finns mängder av sidor där du kan ladda ner kvalitetskläder och -frisyrer gratis. Kom tillbaka senare för en lista med länkar till sims-fansites som jag tycker är bra (jag sitter inte vid min dator just nu, och jag kan tyvärr inte alla adresser utantill...).

/Anna:)x Angående brist på uppdatering

Som ni säkert har märkt så har inte bloggen uppdaterats på länge. Men den senaste tiden har det varit så fint väder ute, att lusten att sitta vid datorn och skriva har varit liten. Dessutom har nyheterna på sims-fronten inte varit många.

Men snart kommer bloggen igång ordentligt igen! :D

Svar till Sad Girl: Hur programmet fungerar, och hur du tar bort hacks och så vidare finns beskrivet på sidan där du laddade ner det. Jag kan tyvärr inte svara på frågor om programmet, eftersom det inte är jag som gjort det. :/ Men om det är något annat du undrar över så är det bara att fråga. Jag försöker svara på allt. :)

/Anna:)


RSS 2.0