x Nya screenshots från Kök & badrum

Två ny screenshots från Kök & badrum har publicerats på Sims2.com.

image67

image68

/Anna:)x "Super Secret Easter Egg"

produktsidan till Kök & badrum har ett nytt easter egg publicerats. Det är en bild på en av Sims-teamets medarbetare. På en av hennes datorskärmar sitter ett "The Sims 1 Makin' Magic"-klistermärke, vilket har fått rykten om ett åttonde expansionspaket med temat magi att börja surra.

Däremot publicerade en onlineshop ett förhandsbokningssida till ett spel med namnet "The Sims 2 Apartment Life". Folk började då undra om det var ett åttonde expansionspaket, eller om det helt enkelt var ett nytt spel till Nintendo DS eller Sims Historier. Nu har shoppen ändrat titeln på spelet till "8th Expansion", vilket innebär att (även om det fortfarande inte är officiellt) det handlar om en Sims 2-titel och inget annat.

Så kanske får vi ett åttonde expansionspaket trots allt? De flesta fick ju uppfattningen om att Fritid var det allra sista till Sims 2.

Jaja, vi får i alla fall ett nytt prylpaket snart. Den 17 april, närmare bestämt. :)

/Anna:)


x Påskdownload

image66Den tyska Sims-siten har publicerat en speciell påskdownload: en äggformad stereo som finns i många olika färger. Downloadlänken är gömd någonstans på sidan. En ledtråd är att den finns på en relativt ny sida på siten. Leta upp den själv här: påskdownload.

/Anna:)


x Gömt pussel

Hitta och lös pusslet på produktsidan för Kök & badrum. :) Hur många drag behöver du för att lösa det?
Jag klarade det på 22 drag.

/Anna:)


x Artikel om Sims 3

Kolla in denna sidan. Där finns en artikel om The Sims 3 (från PC Gamer) plus 13 snygga screenshots.

image65

/Anna:)


x Sims 3-sidan är nu öppen

363255-64

Den officiella Sims 3-sidan har nu öppnat. Spana in den nu!!

/Anna:)


x Kök & badrum

image63

produktsidan till Kök & badrum på TheSims2.com finns en gömd screenshot från nämnda prylpaket. Kan du hitta den? ;)

/Anna:)


Kök & badrum släpps den 17 april.


x Imorgon...

Imorgon, mina damer och herrar, uppdateras den officiella Sims 3-sidan med information om det kommande spelet. Jag hoppas på många bilder och mycket att läsa, men det återstår att se hur mycket EA väljer att avslöja så här tidigt.

Fram tills dess kan jag locka med en jämförelse av Sims 2 och Sims 3, gjord av Snooty Sims.

/Anna:)


x Ännu ett prylpaket till Sims 2?

På holländska 12Game.com finns ett spel kallat The Sims 2 Ikea Stuff tillgängligt för förhandsbokning. Det är inget officiellt spel, men vem vet - kanske annonserar EA det snart? Om detta är ett riktigt prylpaket så lär det ju bli det sista till The Sims 2. Enligt sidan är releasedatumet 26 juni i år. Kolla in "spelet" här.

/Anna:)x SimPE till Fritid

Nu finns en version av The Sims 2 Package Editor som är kompatibel med Fritid. Du hittar den under "Downloads" på denna sidan.

/Anna:)


x Lite nytt om Sims 3

På Play.com kan man nu förhandsboka Sims 3. Releasedatumet är 27 mars 2009, men det är inget officiellt datum och kan komma att ändras. Kolla in sidan här.

Snooty Sims har publicerat magazine scans från en tidning med en artikel innehållandes information och bilder från Sims 3. Du hittar bilderna här.

Snooty Sims har även publicerat ett brev från en av producenterna på EA. Där skriver han lite information om det kommande spelet: brev.

Infinite Sims har publicerat magazine scans från en annan tidning som gjort en artikel om Sims 3. Klicka här för att komma dit.

Glöm inte att det bara är 5 dagar kvar tills vi får mer officiell information om The Sims 3! :)

/Anna:)x Sista seriestrippen

Den allra sista seriestrippen har nu släppts. Det handlar om en ovanlig aspiration den här gången: varma mackor. Vad får din sim för belöningar om han/hon är bra på att tillfredsställa sitt sug efter varma mackor?
Svenska | Engelska

För er som inte har provat på att ha en varma mackor-sim; gör det! Det är superlätt att hålla simmen på platinanivå hela tiden. Just feed them grilled cheese. ;) Haha. (Det lät bättre på engelska än på svenska...)
Fast det måste bli ganska tråkigt för din sim att äta varma mackor hela tiden. :b

/Anna:)


x Lite info om Sims 3

Jag som har så mycket annat att göra har inte haft tid att leta info om Sims 3. Men det finns en annan grym simsblogg som har publicerat lite info: Simsnörden. :) Jag tycker det låter skitbra. Jag funderade innan på om jag inte skulle köpa Sims 3, utan bara fortsätta spela tvåan. Men jag tror det kan bli svårt. Haha. :b Vi får helt enkelt se hur jag gör när det kommer ut. ;)

/Anna:)Ps. Du har väl inte missat The Sims 2 Double Deluxe? Perfekt för dig som inte har The Sims 2 än, men som funderat på att skaffa det. Ds.


x Releasedatum för Kök & badrum

En mängd olika releasedatum för The Sims 2 Kök & Badrum Heminredning har kommit upp. 11 april, 15 april, 16 april och 18 april är datum som jag har sett. Det man kan säga med säkerhet är att det blir någon gång i mitten av april. :b
Förhoppningsvis kommer ett mer exakt datum att komma upp på den officiella hemsidan snart.

/Anna:)


x Ny seriestrip

En sjätte seriestrip har publicerats. Denna gången är det simmarna med familjeambition som står i fokus.
Svenska | Engelska

/Anna:)


x Sims 3, bildownloads och talangmedaljer

Sims 3
Hemsidan för The Sims 3 har nu öppnat. Än så länge står det bara att det kommer mer information den 19 mars. Så vi får hålla oss till dess. Plumboben på sidan ser dock maffig och fantastisk ut. Något som vi kan vänta oss av hela spelet kanske?
Du hittar sidan här.

Montgomery Hawker Recolors
För ett tag sedan laddades en ny bil vid namn Montgomery Hawker upp på simssidor världen över. Nu har TheSims2.com laddat upp fyra recolors till bilen; blå, röd, grå och gul. Klicka här för att komma till dem.

Ännu en Ford
Samtidigt har ännu en Ford blivit tillgänglig för nedladdning. Den här gången är det dags för en Ford Edge; en snygg bil med takfönster. Du hittar Forden här.

Talangmedaljer
SnootySims har publicerat en lista med de talangmedaljer som behövs för att simmarna ska kunna tillverka ett visst föremål. Bland annat behövs en guldmedalj i sömnad för att kunna göra en custom outfit. Klicka här för att komma till sidan.

/Anna:)


x Screenshots från Fritid

Här är lite bilder från det nya expansionspaketet, som nu har funnits ute i nästan en hel vecka. :) Kanske kan dessa bilder hjälpa dig som ännu inte bestämt dig för om du ska köpa spelet eller inte?
Klicka på de små bilderna för att se en större bild.

   

   

/Anna:)Bilderna får inte lämna denna bloggen!


x Primaguide

Man kan nu ladda ner en liten sneakpeak av Primas spelguide till Fritid. Du hittar den här.

/Anna:)Ps. På CDON.com kan man nu förhandsboka Kök & Badrum-prylpaketet. Ett releasedatum har dock inte blivit bekräftat än. Ds.


x Hobbyposter

På TheSims2.com kan man nu ladda ner en poster med olika hobbymotiv så att alla simmar kan visa upp sitt intresse. :) Du hittar postern här.

Jag har nu testat Fritid och tagit lite screenshots. Jag har dock inte haft tid att posta dom här än, men det kommer snart. :)

/Anna:)RSS 2.0