x Nytt bonusföremål

Den svenska The Sims-sidan har uppdaterat förhandsbokningssidan till Fritid. Det finns fem olika föremål man kan få om man förhandsbokar. Kolla här vilka det är.

Själv har jag bokat spelet från CDON.com. :)

/Anna:)


x Nytt prylpaket nu officiellt

Jag skrev i ett tidigare inlägg att nästa prylpaket sades heta The Sims 2 Kitchen and Bath Interior Design Stuff. Nu har EA bekräftat ryktena. Det finns dock inte mycket information än, men man kan bland annat läsa om nya outifts och accessoarer som simmarna kan ha för att komplettera sina nya kök och badrum. Det finns inga bilder än så länge men man kan se några smakprov på omslagsbilden.
Det svenska namnet är The Sims 2 Kök & badrum Heminredning.


Omslaget till det sjunde prylpaketet

Inget datum har satts än, men prylpaketet släpps någon gång under våren 2008, och kommer snart att finnas tillgängligt för förhandsbokning.
Läs mer om spelet här: Svenska | Engelska

/Anna:)x Seriestrip

Som ni alla vet har simmarna olika aspirationer: popluaritet, familj, kunskap osv. I det nya expansionspaketet, The Sims 2 Fritid, kommer en mätare som visar deras framgång i livsaspirationen. EA har nu släppts en av sju seriestrippar som visar olika belöningar simmarna kan få ju bättre de lyckas uppfylla sina önskningar i livet. Den första handlar om popularitetssimmar.
Svenska | Engelska

/Anna:)x Ny hobbytidning

Nu har den sjätte hobbytidningen släppts, och den här gången handlar det om simmar som gillar att vara ute i naturen och fånga insekter, skåda fåglar osv.
Svenska | Engelska

image43

/Anna:)


x De nya karriärerna i Fritid

EA släppte i dagarna en press release om det kommande expansionspaketet The Sims 2 Fritid. Det var mest old news, men innehöll dock information om de fem nya karriärerna och karriärsbelöningarna:

Agent för underrättelsetjänsten kan få en öronsnäcka.
Arkitekter kan få ett skissbord.
Dansare kan få en balettstång.
Havsforskare kan få en guldfiskdamm.
Underhållare kan få en guldstjärna (star of fame).

Observera att yrkena och belöningar är direkt översatta från engelska, och kanske inte stämmer med de officiella namnen på svenska.

/Anna:)


x Nytt prylpaket på G?

Ännu obekräftade rykten säger att nästa prylpaket kommer heta The Sims 2 Kitchen and Bath Interior Design Stuff. Alltså blir det antagligen 60 nya prylar för köket och badrummet. Jag tycker det låter kul, de två rummen behöver lite mer dekorationsmöjligheter om inget annat. Lite fler handdukar, hyllor och skåp skulle jag vilja ha. :)

Men som sagt, det har inte bekräftats ännu. Dock brukar sådana här rykten ofta stämma mer eller mindre.
Spana in ordersidan på Amazon här.

/Anna:)x Ny hobbytidning: "Bortom Uddaholm" / "SimScientific"

Den senaste hobbytidningen handlar om stjärnskådning och liv i yttre rymden. Läs om simmen som blev bortförd av utomjordingar och om den unga Ruth Pilmker som upptäckte en ny stjärna.
Svenska | Engelska

image42
Titta på deras ögon. :b

/Anna:)


x Hobbytidning nr 4

Den fjärde hobbytidningen handlar om de kreativa hobbierna; sömnad, drejning och måleri. Även de minsta barnen (småbarn) kan skapa egna konstverk med papper och kritor, samt skapa byggnader(?) med klossar.
Några av de saker de lite äldre simmarna kan sy är nallar, grytlappar och gardiner. Länkar till tidningen:
Svenska | Engelska

image41

/Anna:)


x Man vill ju ha fler besökare ...

Jag mejlade adressen till min Sims-blogg till redaktionen på TheSims.se, men de kunde inte lägga in en länk på sidan eftersom att jag (på denna bloggen) har länkar till min personliga blogg. :/ Lite synd. Men det är knasigt att man inte får posta länkar i forumet på TheSims.se. Eller vad säger ni? Man vill ju locka så många sims-intresserade som möjligt.

Aja, jag får väl försöka hitta besökare på annat sätt. Får väl pinga bloggen nånstans. ;)

/Anna:)


x Ny version av SimPE ute nu

Äntligen har en ny version av The Sims 2 Package Editor (SimPE) släppts. Den nya versionen täcker expansions- och prylpaketen Jorden runt, Tonårsprylar och H&M Fashion.

För att ladda ner SimPE, gå in HÄR och klicka på Downloads.

SimPE är ett bra verktyg som man dock ska vara försiktigt med om man inte riktigt vet hur det fungerar. Själv använder jag det bara till att ändra för- och efternamn på vissa simmar och townies. ;) Men möjligheterna är större än så. Om du vill veta mer om programmet kan du gå in på hemsidan och läsa.

/Anna:)


x Ny hobbytidning

Den tredje digitala hobbytidningen, som fokuserar på de nya aktiviteterna i The Sims 2 Fritid, har nu släppts. Den handlar om olika tv-, dator- och sällskapsspel som simmarna kan spela. Du hittar tidningen här:
Engelska | Svenska

image40
Jag gillar den nya väggklockan och soffan.

Simmarna får i The Sims 2 Fritid möjlighet att spela samma spel som du kan: Spore, FIFA 08, MySims med mera. Ganska roligt att de tar spel som redan finns, istället för att hitta på en massa knäppa(?) egna spel. :)

I den nya hobbytidningen kan man också läsa att simmarna kan få en förmån som ökar deras chanser att få tvillingar. Låter spännande.

The Sims 2 Fritid släpps, som sagt, den 28 februari i år.

/Anna:)x Plockepinn

363255-39

Notera att även ett småbarn sitter med och spelar.RSS 2.0