x Svar på kommentar

Svar till sad girl: Det verkar som att du har fått något hack på köpet när du laddade ner den tomten. Med Sims2pack Clean Installer kan du enkelt kolla igenom dina nedladdade filer och ta bort dom som du inte vill ha. Hacks är markerade med en speciell färg och kan lätt tas bort. Du hittar programmet och kan läsa mer om det här: S2PCI

/Anna:)


x Ny seriestrip + trailer

En ny seristrip från Livet i Lägenhet har släppts. "Meet the jocks" heter den. Läs den här: Engelska

Dessutom har en trailer från samma spel också släppts. Som vanligt får man se de nya möbler och funktioner som kommer med expansionspaketet. Det är en sim som avger ett äcklat "eeeww" på ett ställe i videon. Superkul. ;) Du kan se den här: Livet i Lägenhet trailer

/Anna:)x Första trailern från Sims 3

Den första officiella trailern från The Sims 3 har nu släppts på hemsidan. Jag vet inte vad ni tycker, men trailern har verkligen fått mig att bli mer intresserad av spelet. Det ser jättesnyggt ut! Kolla in själv:Hemsidan har också uppdaterats med en hel massa nya screenshots: The Sims 3.

Vad tycker ni om Sims 3 än så länge? :)


Svar på era kommentarer och bilder från expansionet Fritid kommer i ett senare inlägg.

/Anna:)x Ny seriestrip + Kommentarer

Nu har det släppts en till seriestrip från det kommande expansionspaketet Livet i Lägenhet. Den handlar om ett bohemiskt par som letar efter en stilfull lägenhet. Läs den här: Svenska | Engelska


Och så vill jag bara säga att jag uppskattar alla kommentarer jag får. :) Här kommer svar på era frågor och kommentarer:

Svar till C: Du behöver expansionspaketet Studentliv för att fuskkoden som vrider objekt 45 grader ska fungera. Var säker på att du skriver in koden exakt rätt. Jag vet att bland annat solstolarna i trä och plast går att ställa på snedden, har gjort det själv många gånger. Soffor och fåtöljer ska också fungera. Jag vet att på amerikanska tangentbord använder man knapparna < och > för att rotera möblerna. Testa med dom om inget annat funkar!
Jag har ändrat räknaren i menyn nu, så att den räknar ner till Lägenhetsspelet istället. :)
Ett prylpaket kostar (såklart) olika beroende på var man köper det. Jag brukar köpa dem på CDON.com där de kostar 129kr plus frakt på 29kr (har man csn-kort betalar man ingen frakt).

Svar till anonym: Jag vet inte varför de ändrade releasen av Livet i Lägenhet från sommaren 2008 till hösten 2008. Spelet ska släppas i slutet av augusti, som ju kan räknas både som sommar (sensommar) och höst. Så det är väl en definitionsfråga. De ändrade det kanske eftersom de trodde att folk skulle tro att spelet släpptes i juli om det stod sommar...?

Fortsätt kommentera! :D

/Anna:)


RSS 2.0