x De nya småbarnsobjekten i Fritid + Häxor

En besökare ville se bilder på de nya småbarnsobjekten som kom med Fritid. Jag ber om ursäkt för dröjningen, men bättre sent än aldrig eller hur? :P Här kommer i alla fall bilder på de nya objekten.


Leksakslådor i fyra olika stilar.


Två nya sängar som kommer i fyra olika utseenden.


Pottor och skötbord.


Nya barnstolar, nallar och ett bord där barnen kan bygga med klossar och rita.


Svar på anonyms kommentar: För att bli häxa (i Livet i lägenhet) måste du först träffa en häxa och bygga upp en relation med henne. Du träffar häxor säkrast på allmänna tomter. De kommer på sina kvastar nära telefonen på tomten. Men häxorna stannar bara en simtimme på tomten, så skynda dig att prata med henne. Goda häxor dyker upp på dagen och onda häxor på kvällen eller natten.
När du träffat en häxa kan du bygga upp en relation som med vilken annan sim som helst - prata i telefon eller bjud över henne. När du fått upp en bra relation (jag är inte säker på om du ska vara vän eller bästa vän med henne) så kan du klicka på häxan och välja "Visa mig den ljusa vägen" eller "Visa mig den mörka vägen", beroende på om det är en god eller ond häxa. Sedan blir din sim en häxa med typisk outfit och spetsig hatt.
Du får en kittel och en bok som du kan läsa för att lära dig mer om häxkonst. Du kan även välja om du vill studera den mörka eller ljusa vägen.

/Anna:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0