x "Super Secret Easter Egg"

produktsidan till Kök & badrum har ett nytt easter egg publicerats. Det är en bild på en av Sims-teamets medarbetare. På en av hennes datorskärmar sitter ett "The Sims 1 Makin' Magic"-klistermärke, vilket har fått rykten om ett åttonde expansionspaket med temat magi att börja surra.

Däremot publicerade en onlineshop ett förhandsbokningssida till ett spel med namnet "The Sims 2 Apartment Life". Folk började då undra om det var ett åttonde expansionspaket, eller om det helt enkelt var ett nytt spel till Nintendo DS eller Sims Historier. Nu har shoppen ändrat titeln på spelet till "8th Expansion", vilket innebär att (även om det fortfarande inte är officiellt) det handlar om en Sims 2-titel och inget annat.

Så kanske får vi ett åttonde expansionspaket trots allt? De flesta fick ju uppfattningen om att Fritid var det allra sista till Sims 2.

Jaja, vi får i alla fall ett nytt prylpaket snart. Den 17 april, närmare bestämt. :)

/Anna:)


Kommentarer
Postat av: Lotta

Jag har gjort en egen Sims-blogg och har förstås länkat till dig, kolla in den om du vill och kommentera gärna. Just nu är den ganska tom, men jag jobbar på lite nytt innehåll.

2008-03-27 @ 18:25:10
URL: http://deliquate.blogg.se/dollhouse

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0